Ívhúzásos csaphegesztés - Csaphegesztő berendezések

BMK-8i ACCU

Az új fejlesztésű BMK-8i ACCU típusú hegesztő inverter a világ elsőkézben hordozható nagyteljesítményű akkuscsaphegesztő berendezése, amelyik ívhúzásos és SRM technológiát® használ. Az invertert kifejezetten a mobilis használathoz tervezték olyan esetekre, amikor nincs a közelben hálózati áramforrás. Használatáva l maximum 8mm átmérőjű csapokat lehet rögzíteni (max. M10-ig, SOYER HZ-1R-el). A nagy teljesítményű akkut egy integrált töltő egység tölti fel.

BMK-10i

Az újonnan fejlesztett, 3 fázisú hegesztő inverter kompakt, teljesítménye erős, különösen hatékonyan hasznosítja az energiát és verhetetlen az ár/érték aránya. A berendezés kifejezetten a mobilis használathoz terveztük, és maximum 10mm átmérőjű (M12 HZ-1R) típusú hegesztőcsapok illesztésére alkalmas. Az integrált SRM technológiának köszönhetően kényszer pozícióban végzett hegesztéshez is kiválóan alkalmas, miközben kíméletes a munkaanyaghoz.

BMK-8i

Az új fejlesztésű, 1 fázisú hegesztő inverter, nagyon könnyű, magas teljesítménnyel rendelkezik, különösen energiatakarékos, és verhetetlen az ár – érték aránya. Kifejezetten a maximum M8 méretű hegesztőcsapok mobilis hegesztéséhez lett fejlesztve, és alkalmas az SRM hegesztésre. Az építési területeken is kiválóan megállja a helyét, és az SRM technológiának köszönhetően kényszer hegesztési pozíciókban is nagyszerűen teljesít.

BMK-12i

Ez, a 800 A hegesztési teljesítménnyel bíró, high-tech inverter csupán 7,8 kg-ot nyom, ami tizede az azonos teljesítményű konvencionális hegesztő trafóknak. Az alacsony súly és a magas teljesítmény kombinációja folytán a berendezés kiválóan alkalmas a mobil alkalmazásra.

BMH-30i

Az új BMH-30i típusú inverteres csaphegesztő berendezés egy hightech fejlesztés, amely egyaránt alkalmas a csaphegesztésre, az elektróda hegesztésre és a AWI-hegesztésre. A berendezés eddig elérhetetlen teljesítményt és minőséget nyújt. Kompakt és könnyű felépítése mellett problémamentesen képes M24 méretig hegesztőcsapokat hegeszteni – a berendezés súlya mindössze 1/3-a a hasonló hegesztésekre alkalmas más gyártmányú csaphegesztő berendezésekének. A berendezés magas technológiai teljesítményt nyújt, amit egy különösen stabil fényív biztosít. Az összes fontos hegesztési paraméter beállítható a nyomógombos kijelző segítségével.

BMH-22i

Az új, inverteres BMH-22i típusú csaphegesztő-berendezés, egy multifunkcionális, „hightech” fejlesztésű berendezés, amely egyaránt kitűnően alkalmas a csaphegesztésre, az elektródás hegesztésre és a WIG-hegesztésre. A berendezés korábban nem látott teljesítménybeli és minőségbeli tulajdonságokkal bír. A könnyű felépítési szerkezetének és alacsony súlyának köszönhetően – a berendezés súlya mindössze 1/5-e a hasonló hegesztésre alkalmas más gyártmányú berendezések súlyának – alkalmas az M24 (7/8”) méretű hegesztőcsapok probléma mentes felhegesztésére. Magas technikai teljesítményre képes a különösen stabil fényívnek köszönhetően. Az összes, fontos hegesztési paraméter beállítása és a munkafolyamat pontos irányítása a ferdén elhelyezett, digitális kijelző segítségével lehetővé teszi a kényelmes használatot és a tökéletes illesztések létrehozását.

BMK-16i

Az új BMK-16i típusú – inverter csaphegesztő berendezés egy multifunkcionális high-tech fejleszéts, amely egyaránt alkalmas csaphegesztésre, elektróda-hegesztésre és WIG-hegesztésre. A berendezés, kompakt felépítése mellett, nagyon magas technikai teljesítményt nyújt egy különlegesen stabil fényív használatával. A fontos hegesztési paraméterek beállíthatósága és a modern nyomógombos vezérlés kombinálva a kijelzővel, egyszerű vezérlés mellett tökéletes hegesztési eredményhez vezet.

BMK-12W

A fontos hegesztési paraméterek beállíthatóságának köszönhetően a BMK-12W típusú csaphegesztő berendezés magas technikai komfort szinttel rendelkezik. A vezérlés nyomógombok használatával és egy LCD kijelzőn keresztül történik.

BMK-8U

A fontos hegesztési paraméterek beállíthatóságának köszönhetően a BMK-8U típusú csaphegesztő berendezés magas technikai komfort szintet képvisel. A vezérlés fokozatmentesen, nyomógombok használatával és egy LCD kijelzőn keresztül történik.

BMK-5i

Az új fejlesztésű BMK-5i típusú, digitális inverteres technológiájú csaphegesztő berendezés új távlatokat nyit a szigeteléstechnológiában. Ideálisan alkalmazható a hajóépítésben, a hőerőművekben, az üzemi és tűzálló berendezések szigeteléshez. A mechanikus szigetelőtüske illesztés különösen gazdaságos megoldás, és egyben növeli a produktivitást és a biztonságot. Az eljárás eleget tesz minden a szigeteléstechnológia által támasztott követelménynek.

Hűségpont akció
Termékkatalógus
Legújabb termékeink
BMS-9 ACCU

Az új BMS-9 ACCU típusú csaphegesztő berendezés kivételesen alacsony, 7 kg-os súlyának köszönhetően ideális választás az olyan munkák elvégzéséhez,...

BMK-8i ACCU

Az új fejlesztésű BMK-8i ACCU típusú hegesztő inverter a világ elsőkézben hordozható nagyteljesítményű akkuscsaphegesztő berendezése, amelyik...

SK-5AKS

Ez az új multifunkcionális hegesztőfej kompakt felépítése mellett egyaránt alkalmas a kontakt hegesztésre és a hézag hegesztésre, és villámgyorsan...

BMK-10i

Az újonnan fejlesztett, 3 fázisú hegesztő inverter kompakt, teljesítménye erős, különösen hatékonyan hasznosítja az energiát és verhetetlen az...

PH-9 SRM12+G

Ez az új csaphegesztő pisztoly ideális kiegészítő a BMK-8i típusú csaphegesztő berendezéshez. Tökéletes a mobilis alkalmazásokhoz, mivel beépített...