Ívhúzásos csaphegesztés

 

 

Az ívhúzásos csaphegesztést vastagabb, 2mm feletti lemezmunkákhoz ajánljuk, mivel a hegesztőcsapok 1-3mm beolvadási mélységgel kerülnek felhegesztésre. A hegesztőáramot transzformátoros vagy korszerű inverteres csaphegesztő gépek biztosítják. Az eljárás többek között az acéliparban, a gépgyártásban, a hajógyártásban, a mély- és magasépítésben, az erőmű és atomerőmű építésben, a vasbeton építésben, a kazánépítésben egyaránt bizonyította alkalmasságát.

<< 1 2 >>
Csaphegesztő pisztoly PK-0K

A SOYER PK-0K típusú csaphegesztő pisztoly a legkisebb csaphegesztő pisztoly a világpiacon. A csaphegesztő pisztoly kifejezetten a szűk helyen, nehezen hozzáférhető hegesztési munkálatokhoz lett kifejlesztve. A termék 2004-ben elnyerte a Bajor Tartományi díjat.

BMK-8i csaphegesztő berendezés

Az új fejlesztésű, 1 fázisú hegesztő inverter, nagyon könnyű, magas teljesítménnyel rendelkezik, különösen energiatakarékos, és verhetetlen az ár – érték aránya. Kifejezetten a maximum M8 méretű hegesztőcsapok mobilis hegesztéséhez lett fejlesztve, és alkalmas az SRM hegesztésre. Az építési területeken is kiválóan megállja a helyét, és az SRM technológiának köszönhetően kényszer hegesztési pozíciókban is nagyszerűen teljesít.

Csaphegesztő pisztoly PK-3

A SOYER PK-3 típusú automata csaphegesztő pisztoly gyújtócsúcs nélküli hegesztőcsapokat illeszt nem tisztán fémes felületekre. A megfelelő tartozékok használatával a PK-3 univerzálisan alkalmazható az összes csaphegesztési eljáráshoz

BMK-8i ACCU csaphegesztő berendezés

Az új fejlesztésű BMK-8i ACCU típusú hegesztő inverter a világ elsőkézben hordozható nagyteljesítményű akkuscsaphegesztő berendezése, amelyik ívhúzásos és SRM technológiát® használ. Az invertert kifejezetten a mobilis használathoz tervezték olyan esetekre, amikor nincs a közelben hálózati áramforrás. Használatáva l maximum 8mm átmérőjű csapokat lehet rögzíteni (max. M10-ig, SOYER HZ-1R-el). A nagy teljesítményű akkut egy integrált töltő egység tölti fel.

Csaphegesztő pisztoly PK-3A

A SOYER PK-3A típusú automata csaphegesztő pisztoly gyújtócsúcs nélküli hegesztőcsapokat illeszt nem tisztán fémes felületekre. A hegesztőcsapok a bevezető csövön keresztül automatikusan a csaptartóba kerülnek. A robosztus felépítésű PK-3A univerzálisan alkalmazható bármilyen hegesztési rendszerrel együtt.

<< 1 2 >>