Ívhúzásos csaphegesztés

Az ívhúzásos csaphegesztést vastagabb, 2mm feletti lemezmunkákhoz ajánljuk, mivel a hegesztőcsapok 1-3mm beolvadási mélységgel kerülnek felhegesztésre. A hegesztőáramot transzformátoros vagy korszerű inverteres csaphegesztő gépek biztosítják. Az eljárás többek között az acéliparban, a gépgyártásban, a hajógyártásban, a mély- és magasépítésben, az erőmű és atomerőmű építésben, a vasbeton építésben, a kazánépítésben egyaránt bizonyította alkalmasságát.

<< 1 2 >>
BMK-10i csaphegesztő berendezés

Az újonnan fejlesztett, 3 fázisú hegesztő inverter kompakt, teljesítménye erős, különösen hatékonyan hasznosítja az energiát és verhetetlen az ár/érték aránya. A berendezés kifejezetten a mobilis használathoz terveztük, és maximum 10mm átmérőjű (M12 HZ-1R) típusú hegesztőcsapok illesztésére alkalmas. Az integrált SRM technológiának köszönhetően kényszer pozícióban végzett hegesztéshez is kiválóan alkalmas, miközben kíméletes a munkaanyaghoz.

BMK-8i ACCU csaphegesztő berendezés

Az új fejlesztésű BMK-8i ACCU típusú hegesztő inverter a világ elsőkézben hordozható nagyteljesítményű akkuscsaphegesztő berendezése, amelyik ívhúzásos és SRM technológiát® használ. Az invertert kifejezetten a mobilis használathoz tervezték olyan esetekre, amikor nincs a közelben hálózati áramforrás. Használatáva l maximum 8mm átmérőjű csapokat lehet rögzíteni (max. M10-ig, SOYER HZ-1R-el). A nagy teljesítményű akkut egy integrált töltő egység tölti fel.

BMK-12i csaphegesztő berendezés

Ez, a 800 A hegesztési teljesítménnyel bíró, high-tech inverter csupán 7,8 kg-ot nyom, ami tizede az azonos teljesítményű konvencionális hegesztő trafóknak. Az alacsony súly és a magas teljesítmény kombinációja folytán a berendezés kiválóan alkalmas a mobil alkalmazásra.

BMK-8i csaphegesztő berendezés

Az új fejlesztésű, 1 fázisú hegesztő inverter, nagyon könnyű, magas teljesítménnyel rendelkezik, különösen energiatakarékos, és verhetetlen az ár – érték aránya. Kifejezetten a maximum M8 méretű hegesztőcsapok mobilis hegesztéséhez lett fejlesztve, és alkalmas az SRM hegesztésre. Az építési területeken is kiválóan megállja a helyét, és az SRM technológiának köszönhetően kényszer hegesztési pozíciókban is nagyszerűen teljesít.

PH-9 SRM12+G csaphegesztő pisztoly

Ez az új csaphegesztő pisztoly ideális kiegészítő a BMK-8i típusú csaphegesztő berendezéshez. Tökéletes a mobilis alkalmazásokhoz, mivel beépített földelő kontaktnak köszönhetően szükségtelen a földelő kábel időigényes pozícionálása. A földelés érintkezését a támasztó csövön található kontakt gyűrű biztosítja, kifújás vagy a munkafelületen égésnyom létrehozása nélkül.

PH-9 / PH-9 SRM csaphegesztő pisztoly

Az új PH-9 és PH-9 SRM típusú csaphegesztő pisztolyok az ideális tartozékok a minden helyzetre alkalmas hegesztéshez BMK-16i csaphegesztő berendezéshez, SRM technológiával. Kicsi, könnyű és kompakt felépítésének köszönhetően ez a különösen felhasználóbarát pisztoly alkalmas szűk helyen történő használatra akár horizontálisan is fej felett.

PH-5SM csaphegesztő pisztoly

Az új fejlesztésű, „intelligens” PH-5SM típusú csaphegesztő pisztoly egy elektromos motor vezérléssel van ellátva. Az összes hegesztési paraméter, mint az elemelkedés mértékét, a bemerülési utat, a tompítás mértékét vagy a bemerülés sebességét a BMH-22P típusú csaphegesztő berendezésen kell beállítani, majd a hegesztő pisztoly pontosan végrehajtja a hegesztést a beállítások szerint. A hegesztőcsap súlyától és a hegesztés helyzetétől (azaz a gravitációtól) függetlenül minden helyzetben optimális illesztéseket hozhatunk létre 6-30 mm átmérőjű hegesztőcsapokkal. Ennek köszönhetően a hegesztő pisztoly megfelel a DIN EN ISO 9000 ff szabványban leírt precíziós szabványoknak.

PH-6A csaphegesztő pisztoly

A SOYER PH-6A típusú automata csaphegesztő pisztoly egy új adagoló rendszer segítségével lehetővé teszi bármilyen méretű hegesztőcsap vagy hengeres csap automata vagy félautomata adagolását az összes ismert hegesztési eljárás alkalmazása mellett. A hegesztőcsapokat manuálisan is be lehet tölteni a csaptartóba, de teljesen automatikusan is lehet utántölteni az UVR-400 és UVR-400S típusú adagoló berendezések használata esetén. Robosztus felépítésének és a terhelésbíró alkotóelemek felhasználásának köszönhetően a PH-6A típusú csaphegesztő pisztoly kifejezetten a nagy terheléssel járó hegesztési munkálatok elvégzésére lett kifejlesztve.

PH-6A-SRM csaphegesztő pisztoly

Az új fejlesztésű, automatizált PH-6A típusú mágneses tekerccsel ellátott csaphegesztő pisztoly lehetővé teszi a nagy vagy különösen nagy méretű hegesztőcsapok automatikus utántöltését félautomata vagy teljesen automatizált utántöltő berendezésből. A nagy méretű hegesztőcsapokat manuálisan vagy a SOYER gyártmányú UVR-400 típusú hegesztőcsap osztályozó segítségével egyenesen az utántöltő berendezés hegesztőcsap tartójába lehet tenni. A különösen robusztus felépítésnek köszönhetően a PH-6A típusú csaphegesztő pisztoly hosszú élettartammal bír, és a legnagyobb igénybe vételt követelő hegesztési munkálatoknak is megfelel.

PK-0K csaphegesztő pisztoly

A SOYER PK-0K típusú csaphegesztő pisztoly a legkisebb csaphegesztő pisztoly a világpiacon. A csaphegesztő pisztoly kifejezetten a szűk helyen, nehezen hozzáférhető hegesztési munkálatokhoz lett kifejlesztve. A termék 2004-ben elnyerte a Bajor Tartományi díjat.

PK-3 csaphegesztő pisztoly

A SOYER PK-3 típusú automata csaphegesztő pisztoly gyújtócsúcs nélküli hegesztőcsapokat illeszt nem tisztán fémes felületekre. A megfelelő tartozékok használatával a PK-3 univerzálisan alkalmazható az összes csaphegesztési eljáráshoz

PK-3A csaphegesztő pisztoly

A SOYER PK-3A típusú automata csaphegesztő pisztoly gyújtócsúcs nélküli hegesztőcsapokat illeszt nem tisztán fémes felületekre. A hegesztőcsapok a bevezető csövön keresztül automatikusan a csaptartóba kerülnek. A robosztus felépítésű PK-3A univerzálisan alkalmazható bármilyen hegesztési rendszerrel együtt.

PH-3N SRM csaphegesztő pisztoly

SOYER gyártmányú PH-3SRM típusú mágneses tekerccsel ellátott csaphegesztő pisztoly egyszerű és kényelmes használat mellett kiváló minőségű csaphegesztéseket hoz létre radiál szimmetrikus mágneses mező segítségével. További előny az ergonómikus kialakítás, a keskeny méret és a kicsi súly mellett a példás design. A PH-3N típusú csaphegesztő pisztoly segítségével max. ?12mm átmérőjű hegesztőcsapok vagy csavarok hegeszthetőek fel védőgáz használatával.

PH-4L csaphegesztő pisztoly

Az új fejlesztésű PH-4L típusú csaphegesztő pisztoly különlegesen robosztus felépítésével és hosszú élettartamával kifejezetten a nehéz körülmények közötti munkálatokra lett kifejlesztve. Ezzel a csaphegesztő pisztollyal ?12mm-nél nagyobb átmérőjű csapokat lehet sorozatgyártásban hegeszteni. A bemerülés sebességét egy új fejlesztésű olajnyomásos tompító rendszer szabályozza, melynek használata 12 mm-nél nagyobb átmérőjű hegesztőcsapok esetén fokozottan ajánlott. A PH-4L típusú csaphegesztő pisztoly egyszerű használata mellett kiváló minőségű illesztések létrehozását garantálja.

PH-5L csaphegesztő pisztoly

Az új fejlesztésű SOYER PH-5L típusú csaphegesztő pisztoly robosztus felépítésével és ergonómikus kialakításával olyan munkafolyamatokra alkalmas igazán, amelyek során nagy mennyiségű illesztést kell létre hozni >= 16mm átmérőjű hegesztőcsapokkal, nehéz körülmények között. A bemerülés sebességét egy új fejlesztésű manuális olajnyomásos tompító szabályozza, amely >= 12mm csapátmérőnél már elengedhetetlen. A nagy átmérőjű hegesztőcsapok illesztéséből adódó magas energiaszükséglet érdekében a hegesztő kábelt 95mm2-re erősítettük, és a kábelt egy külön tartóelem vezeti. A PH-5L típusú csaphegesztő pisztoly egyszerű és praktikus használata mellett maximális technikai teljesítményt nyújt és kiváló minőségű illesztések létre hozását garantálja.

PH-2L csaphegesztő pisztoly

Az új fejlesztésű PH-2L típusú csaphegesztő pisztoly különlegesen robosztus felépítésével és hosszú élettartamával kifejezetten a nehéz körülmények közötti munkálatokra lett kifejlesztve. Ezzel a csaphegesztő pisztollyal max. ?16mm átmérőjű csapokat és tüskéket lehet hegeszteni ívhúzásos vagy rövidciklusú ívhúzásos hegesztési eljárással. Az automatikus hegesztőcsap hosszúság kiegyenlítő rendszer és a ?12mm átmérőtől ajánlott, ki-be kapcsolható olajnyomásos bemerülési sebesség szabályozó rendszer együttesen kiváló minőségű illesztések létrehozását garantálják.

PH-3A csaphegesztő pisztoly

A SOYER PH-3A típusú automata csaphegesztő pisztoly elektronikus vezérlésű. A pisztoly védőgáz használata mellett visszarúgás nélkül, jól pozícionálhatóan illeszt hegesztőcsapokat fémes felületekre ívhúzásos csaphegesztési eljárással DIN EN ISO 13918 szabvány szerint. A hegesztőcsapok a töltőszelepen keresztül egyenesen a csaptartóba jutnak. A robosztus és ergonómikus felépítésű PH-3A típusú csaphegesztő pisztoly elnyerte a Kézművességi Innovatív Díjat.

PH-3N csaphegesztő pisztoly

Az új fejlesztésű SOYER PH-3N típusú csaphegesztő pisztoly egyszerű és praktikus használata mellett maximális technikai teljesítményt nyújt és kiváló minőségű illesztések létre hozását garantálja. További előny az ergonómikus kialakítás, a keskeny felépítés, a kis súly és a példaszerű design. A PH-3N típusú csaphegesztő pisztollyal max ?12mm átmérőjű hegesztőcsapokat lehet illeszteni ívhúzásos és rövidciklusú ívhúzásos csaphegesztési eljárással.

BMH-30i csaphegesztő berendezés

Az új BMH-30i típusú inverteres csaphegesztő berendezés egy hightech fejlesztés, amely egyaránt alkalmas a csaphegesztésre, az elektróda hegesztésre és a AWI-hegesztésre. A berendezés eddig elérhetetlen teljesítményt és minőséget nyújt. Kompakt és könnyű felépítése mellett problémamentesen képes M24 méretig hegesztőcsapokat hegeszteni – a berendezés súlya mindössze 1/3-a a hasonló hegesztésekre alkalmas más gyártmányú csaphegesztő berendezésekének. A berendezés magas technológiai teljesítményt nyújt, amit egy különösen stabil fényív biztosít. Az összes fontos hegesztési paraméter beállítható a nyomógombos kijelző segítségével.

<< 1 2 >>