Cégünk filozófiája

/upload/files/237/portrait-sen-11874.jpg
Heinz Soyer vezérigazgató
/upload/files/237/portrait-jun-11873.jpg
Ifj. Heinz Soyer vezérigazgató

 

A vállalat megalapítása

Cégünk 1970. 01. 01.-ei megalapítása óta, sikerült családi vállalkozásból egy sikeres közép méretű vállalattá válnunk és sikerült a világ egyik vezető csaphegesztés technológiai vállalatává válnunk. Sikereinkhez nagy részben hozzájárultak Vevőink a világ összes országából, akik kitűntettek minket bizalmukkal.

Nem fogunk megpihenni az eddig elért sikereken!

 

Több, mint 50 éves szakmai tapasztalat

A csaphegesztés területén szerzett több, mint 50 éves szakmai tapasztalat kiváló táptalaját képezi jövőbeli törekvéseinknek, melyekkel még hatékonyabb technológiákat, még jobb minőséget, még magasabb biztonságú és még kedvezőbb árú termékeket szeretnénk előállítani. Céljainkat saját fejlesztéseink, saját gyártási kapacitásunk, saját forgalmazásunk és szervizelésünk, és legfőképpen munkatársaink szakmai tapasztalata segíti.

 

Minőségi termékek a csaphegesztés területén

A SOYER termékek többszörösen elnyerték már a technikáért, a minőségért, a design-ért, és a biztonságért járó legmagasabb kitűntetéseket. Ezzel a terméktájékoztatóval a csaphegesztés technológiájáról szeretnénk Önt tájékoztatni, valamint rövid áttekintést szeretnénk nyújtani a csúcsminőségű SOYER termékekről. Biztosítjuk Önt arról, hogy a SOYER termékek a jövőben is a csúcstechnológiát fogják képviselni, és hogy termékeink a jövőben is ki fogják vívni vásárlóink elégedettségét.