Csaphegesztő fejek

SOYER csaphegesztő fejek nagy teljesítményű ipari felhasználásra lettek kifejlesztve automata csaphegesztő gépekhez, munkaállomásokhoz. A termelékenység és a precizitás a SOYER termékek legfőbb ismertetője. Alkalmazásuk elsősorban ajánlott CNC vezérelt gépekkel, robotizált technológiákkal együtt üzemeltetni.

Csaphegesztő fej SK-5AKS

Ez az új multifunkcionális hegesztőfej kompakt felépítése mellett egyaránt alkalmas a kontakt hegesztésre és a hézag hegesztésre, és villámgyorsan átállítható az egyik eljárásról a másikra. Az időigényes átépítés vagy hegesztőfej csere így szükségtelenné válik, amely jelntős idő és költségmegtakarítást eredményez..

Csaphegesztő fej SK-5AN

A keskeny felépítésű, kis súlyú, új fejlesztésű SK-5AN típusú csaphegesztő fej egy egyedülálló, szabadalmaztatott (Pat. Nr. 0406459) fél- és teljesen automata adagolóberendezéssel van ellátva. Az SK-5AN fejet nagyon könnyen át lehet szerelni más méretű hegesztőcsapok fogadására. A hegesztőcsap szorulása miatti üzemzavart azonnal fel lehet ismerni, és azonnal ki is lehet javítani. A hegesztőfejet nagyon egyszerű karbantartani. Az SK-5AN kifejezetten ajánlott CNC vezérelt gépekkel, robotokkal együtt használni.

Csaphegesztő fej SK-5AP

Az új fejlesztésű SK-5AP típusú csaphegesztő fej egy egyedülálló, szabadalmaztatott (Pat. Nr. 589 05 207) digitális kijelzővel pontosan tudja mérni az elemelkedés és a bemerülés mértékét. A hegesztőfej képessége, mi szerint lehetőség nyílik minden egyes hegesztőcsap bemerülési mélységének mérésére, óriási segítség a DIN EN ISO 9000 ff szabványok betartásában. A szintén egyedülálló és szabadalmaztatott (Pat. Nr. 0406459) fél- és teljesen automata adagolóberendezéssel együtt ez a csaphegesztő fej kiváló minőségű hegesztéseket hoz létre. Az SK-5AP kifejezetten ajánlott CNC vezérelt gépekkel, robotokkal együtt használni.

Csaphegesztő fej HSK-5L

A HSK-5L típusú csaphegesztő fej egy új fejlesztés állványokhoz, standard berendezésekhez, robotokhoz, CNC vezérelt berendezésekhez. Ennek a hegesztőfejnek a használata olyan munkafolyamatok optimalizálására szolgál, amelyek elvégzése szokványos hegesztő pisztollyal csak korlátozottan lehetséges. A HSK-5L igény szerint átépíthető HSK-5LP típusú csaphegesztő fejjé, amely a hegesztőcsap elemelkedése és bemerülése mértékének mérésére mikroprocesszor vezérléssel és egy digitális kijelzővel van ellátva.

Csaphegesztő fej SK-1A

Az új fejlesztésű SK-1A típusú, miniatűr csaphegesztő fej automata és félautomata adagolóhoz egyaránt csatlakoztatható. A hegesztő fej kompakt felépítésével és kis méretével kifejezetten a szűk helyen, nehezen hozzáférhető munkafelületen való hegesztéshez, vagy speciális hegesztési folyamatokhoz lett kifejlesztve. Az SK-1A kiválóan csatlakoztatható hegesztőállványokhoz, CNC-vezérelt berendezésekhez, robotokhoz és hasonló tartószerkezetekhez.