Csaphegesztő munkaállomás

Csaphegesztő munkaállomás HesoMatic-9

Az új Soyer gyártmányú HesoMatic-9 típusú csaphegesztő berendezés egy úttörő találmány, amely egyesíti az áramforrást, a vezérlő berendezést és az adagoló egységet, mind egy burkolati ház alatt. A 3–8 mm átmérőjű illetve 8–40 mm hosszúságú hegesztőcsapok illesztése így fele akkora helyigénnyel, és sokkal barátságosabb kezelés mellett lehetséges kiváló ár/értékkel párosítva.

Csaphegesztő állvány SK-1K T-Nut

A szolid, kézi vezérlésű SK-1K típusú asztali hegesztő állvány a legegyszerűbb termék a SOYER hegesztő állványok és hegesztő gépek közül. Az állvány előnyei a könnyű hegesztőcsap pozícionálásban, a helytakarékos üzemeltetésben és a nagyon könnyű kezelésben mutatkoznak. Az SK-1K kiválóan alkalmas kisebb példányszámban készített hegesztések gyártásához.

Csaphegesztő állvány SK-5 T-Nut

A szolid, kézi vezérlésű SK-5 T-Nut típusú asztali hegesztő állvány a legegyszerűbb termék a SOYER hegesztő állványok és hegesztő gépek közül. Az állvány előnyei a könnyű hegesztőcsap pozícionálásban, a helytakarékos üzemeltetésben és a nagyon könnyű kezelésben mutatkoznak. Az SK-5 kiválóan alkalmas kisebb példányszámban készített hegesztések gyártásához.

Csaphegesztő munkaállomás PTS-2

Hegesztőelemek illesztéséhez a PTS-2 típusú csaphegesztő berendezés egy gazdaságos megoldás a munkaállványok között. A berendezés állítható, így univerzálisan használható. Az új fejlesztésű SK-5AN típusú csaphegesztő fejet pneumatika mozgatja, és egyaránt lehetséges automata vagy félautomata adagoló berendezés csatlakoztatása.