Csaphegesztő berendezések

Ezen csaphegesztő gépek esetében az áramforrást inverteres SRM vagy transzformátoros csaphegesztő gépek szolgáltatják, amely egy folyamatos, időtartammal és áramerősséggel szabályozható ívet állít elő. Segédeszközként védőgáz vagy kerámiagyűrű használata szükséges.

BMK-8i csaphegesztő berendezés

Az új fejlesztésű, 1 fázisú hegesztő inverter, nagyon könnyű, magas teljesítménnyel rendelkezik, különösen energiatakarékos, és verhetetlen az ár – érték aránya. Kifejezetten a maximum M8 méretű hegesztőcsapok mobilis hegesztéséhez lett fejlesztve, és alkalmas az SRM hegesztésre. Az építési területeken is kiválóan megállja a helyét, és az SRM technológiának köszönhetően kényszer hegesztési pozíciókban is nagyszerűen teljesít.

BMK-8i ACCU csaphegesztő berendezés

Az új fejlesztésű BMK-8i ACCU típusú hegesztő inverter a világ elsőkézben hordozható nagyteljesítményű akkuscsaphegesztő berendezése, amelyik ívhúzásos és SRM technológiát® használ. Az invertert kifejezetten a mobilis használathoz tervezték olyan esetekre, amikor nincs a közelben hálózati áramforrás. Használatáva l maximum 8mm átmérőjű csapokat lehet rögzíteni (max. M10-ig, SOYER HZ-1R-el). A nagy teljesítményű akkut egy integrált töltő egység tölti fel.

BMK-10i csaphegesztő berendezés

Az újonnan fejlesztett, 3 fázisú hegesztő inverter kompakt, teljesítménye erős, különösen hatékonyan hasznosítja az energiát és verhetetlen az ár/érték aránya. A berendezés kifejezetten a mobilis használathoz terveztük, és maximum 10mm átmérőjű (M12 HZ-1R) típusú hegesztőcsapok illesztésére alkalmas. Az integrált SRM technológiának köszönhetően kényszer pozícióban végzett hegesztéshez is kiválóan alkalmas, miközben kíméletes a munkaanyaghoz.

BMK-12i csaphegesztő berendezés

Ez, a 800 A hegesztési teljesítménnyel bíró, high-tech inverter csupán 7,8 kg-ot nyom, ami tizede az azonos teljesítményű konvencionális hegesztő trafóknak. Az alacsony súly és a magas teljesítmény kombinációja folytán a berendezés kiválóan alkalmas a mobil alkalmazásra.

BMK-12W csaphegesztő berendezés

A fontos hegesztési paraméterek beállíthatóságának köszönhetően a BMK-12W típusú csaphegesztő berendezés magas technikai komfort szinttel rendelkezik. A vezérlés nyomógombok használatával és egy LCD kijelzőn keresztül történik.

BMK-16i csaphegesztő berendezés

Az új BMK-16i típusú – inverter csaphegesztő berendezés egy multifunkcionális high-tech fejleszéts, amely egyaránt alkalmas csaphegesztésre, elektróda-hegesztésre és WIG-hegesztésre. A berendezés, kompakt felépítése mellett, nagyon magas technikai teljesítményt nyújt egy különlegesen stabil fényív használatával. A fontos hegesztési paraméterek beállíthatósága és a modern nyomógombos vezérlés kombinálva a kijelzővel, egyszerű vezérlés mellett tökéletes hegesztési eredményhez vezet.

BMK-20i csaphegesztő berendezés

Az új BMK-20i csaphegesztő berendezés egy sikeres tagja az SRM EcoWeld® termékkörnek.
Extrém, akár 70%-os energia megtakarítást tesz lehetővé a korábbi csaphegesztő rendszerekhez képest.
Ezt a berendezést specifikusan erős és folyamatos igéybevételre tervezték akár M16 méretig.
Köszönhetően az integrált SRM Technológiának® a BMK-20i csaphegesztő géppel minden pozícióba kitűnő hegesztési kötés hozható létre.

 

BMH-22i csaphegesztő berendezés

Az új, inverteres BMH-22i típusú csaphegesztő-berendezés, egy multifunkcionális, „hightech” fejlesztésű berendezés, amely egyaránt kitűnően alkalmas a csaphegesztésre, az elektródás hegesztésre és a WIG-hegesztésre. A berendezés korábban nem látott teljesítménybeli és minőségbeli tulajdonságokkal bír. A könnyű felépítési szerkezetének és alacsony súlyának köszönhetően – a berendezés súlya mindössze 1/5-e a hasonló hegesztésre alkalmas más gyártmányú berendezések súlyának – alkalmas az M24 (7/8”) méretű hegesztőcsapok probléma mentes felhegesztésére. Magas technikai teljesítményre képes a különösen stabil fényívnek köszönhetően. Az összes, fontos hegesztési paraméter beállítása és a munkafolyamat pontos irányítása a ferdén elhelyezett, digitális kijelző segítségével lehetővé teszi a kényelmes használatot és a tökéletes illesztések létrehozását.

BMH-30i csaphegesztő berendezés

Az új BMH-30i típusú inverteres csaphegesztő berendezés egy hightech fejlesztés, amely egyaránt alkalmas a csaphegesztésre, az elektróda hegesztésre és a AWI-hegesztésre. A berendezés eddig elérhetetlen teljesítményt és minőséget nyújt. Kompakt és könnyű felépítése mellett problémamentesen képes M24 méretig hegesztőcsapokat hegeszteni – a berendezés súlya mindössze 1/3-a a hasonló hegesztésekre alkalmas más gyártmányú csaphegesztő berendezésekének. A berendezés magas technológiai teljesítményt nyújt, amit egy különösen stabil fényív biztosít. Az összes fontos hegesztési paraméter beállítható a nyomógombos kijelző segítségével.