Technikai adatok a SOYER hegesztőcsapokhoz

Méret

A SOYER hegesztőcsapok, tüskék és hengerek megfelelnek a DIN EN ISO 13918 szabványnak. Általános tolerancia DIN ISO 2768-m szerint. Megváltoztatott méretekkel és határértékekkel bíró hegesztőcsapokat előzetes megbeszélés szerint szállítunk.

 

Hegesztőcsap alapanyagok és készségi fokozatok

A SOYER hegesztőcsapok a következő alapanyagokból készülnek:

  • standard 4.8 keménységi fokozatú acél, DIN EN ISO 898 Teil 1 szerint, hegeszthető
  • rozsdamentes acél A2-50 A2-70(típus a mi választásunk szerint)
  • réz CuZn37 zh (Ms 63) ISO 426-1, ISO 1638 szerint alumínium AlMg3, F 23 EN 1301-2 szerint

 

Más alapanyagok vagy készségi fokozatok megegyezés szerint. Kérésre minden szállítmány mellé egy DIN EN 10204 szabvány szerinti 3.1B termékbizonyítványt csatolunk.

 

Kivitelezés

A SOYER hegesztőcsapokat „m” (mittel-közép) méretezés szerint, DIN 2678 szabvány szerint szállítjuk. A gyártás folyamán hidegnyomással formáljuk a hegesztőcsapokat. Az acél hegesztőcsapok DIN ISO 4042 szabvány szerint egy 4-8 µm vastagságú galvanikus rézbevonatot kapnak a korrózió ellen. Más felületbevonat, mint például nikkel, kadmium, cink vagy egyéb, előzetes egyeztetés szerint.

 

Technikai szállítási feltételek

A SOYER hegesztőcsapokat 1,5 minőségi állapotban (AQL) DIN ISO 3269 szabvány szerint szállítjuk. A hegesztőelemek szállítási állapotukban olajtól és idegen agyagtól mentesek. A mennyiség tolerancia határ a rendelt mennyiséghez képest +/- 5% lehet.

 

Rendelési útmutató

A bonyodalommentes lebonyolítás érdekében kérjük, adja meg a rendelni kívánt hegesztőcsap típusát, átmérőjét, hosszát, belső menetét és alapanyagát. A legkisebb csomag hegesztőcsapoknál, tüskéknél, belső menetes csapoknál és lapoknál 500 db, hegesztő tüskéknél 1000 db.

 

Gyújtócsúcs

A SOYER hegesztőcsapok egy hidegen formált és kalibrált gyújtócsúccsal rendelkeznek, amelyek átmérője és hossza nagyon szigorúan van szabályozva. A gyújtócsúcs nagy szerepet játszik a fényív bevezetésénél és a hegesztési időtartam kontrollálásánál. Az optimális illesztés nagyban függ a hegesztőcsúcs pontosságától.

 

Hegesztőcsap perem

A SOYER hegesztőcsapok alapvetően egy hidegen formált peremmel vannak ellátva. A perem megakadályozza a fényív átugrását a csap henger alakú szárára, és növeli a varrat felületét. Ez biztosítja a hegesztések magas minőségét. A szabványtól eltérő méretű perem előzetes egyeztetés szerint szállítható. A perem nélküli hegesztőcsapok használata csak kivételes esetekben javasolt.

 

Menet

A SOYER hegesztőcsapok egy hidegen mart menettel rendelkeznek DIN ISO 724 szabvány szerint, tolerancia határ 6g. Ettől eltérő menet és tolerancia határ előzetes egyeztetés szerint. A menet folyamatos, ez 1,5-2-szeresére növeli a hegesztőcsap terhelési határát. A menet így jobban ellenáll az oxidációnak is. A felületkezeléstől függően a tolerancia határ 6h-ra növekszik. Tapasztalatok szerint a fényív áramlásakor a tolerancia érték kis mértékben változhat.

 

Minőségbiztosítás

A SOYER hegesztőcsapokat a felhasználásukig tartsa az eredeti csomagolásban, így megakadályozhatja, hogy azok elszennyeződjenek, nedvesedjenek vagy oxidálódjanak. A SOYER hegesztőcsapok használata garantált minőséget eredményez!

 

Termékminőség

Kérjük, vegye figyelemben, hogy kizárólag csúcsminőségű termékeket szállítunk. Kifogástalan hegesztési minőséget garantálunk. Ezzel kizárjuk a hibás hegesztések lehetőségét, amelyek magas utólagos költségeket okozhatnak.

 

Ellenőrzések

A „hegesztési munkálatok minőségének biztosítása” ellenőrzési eljárás csúcsgyújtásos csaphegesztéshez a DIN EN ISO 14555 szabványban részletesen le van írva.

 

Minimális rendelési mennyiség

A minimális rendelési mennyiség 500 darab, melynek ára nem tartalmazza a csomagolási díjat, a szállítási díjat és az általános forgalmi adót.

 

A technikai változtatások jogát fenntartjuk.