Anyahegesztés SRM technológiával

A szabadalmaztatott SOYER SRM technológia (Szabadalmi-szám: 10 2004 051 389), segítségével lehetővé vált a rozsdamentes hatlaplapú anyahegesztés is!


SRM csaphegesztési technológia segítségével képesek vagyunk hatlapú anyahegesztésére, vagy akár belsőmenetes hüvelyek hegesztésére is.
Irányított fényívet tudunk előállítani, amellyel teljes talp keresztmetszetben, kifúvódás és befröccsenés nélküli kötéseket tudunk létrehozni.


E technológia segítségével kiválthatók a DIN 928 és DIN 929, csak három vagy négy ponton ponthegesztett anyák is.

 

Az anyacsavar csaphegesztési eljárás használatával most először lehetséges a kereskedelmi forgalomban kapható M5 – M12 DIN 934 hatlapú anyacsavarok homogén, lyukasztott vagy nem lyukasztott hegesztőfelületekre való illesztése.


 

Az anyahegesztés során, minimális hőbehatás és hőterhelési zóna keletkezik a hegesztőfelületen, így átszíneződés vagy deformáció csak a vékonyabb lemezek esetében keletkezik.
A technológia rendkívül széles spektrumban paraméterezhető, az irányított hegesztőív segítségével szinte bármelyik hegesztési pozícióban (kényszerhelyzetben PA, PC, PE) használható.


A technológia minimális feltétele, hogy az alapanyag lehet szénacél, de a hegesztőanyának minimum A2-70 minőségűnek kell lennie.