Komponensek

Csatlakoztatható minden SOYER KTS-CNC géphez ami 2001 után készült Kompatibilis a Bolzit és BolzitW32-vel Kompatibilis MS Windows 98/2000/XP-vel A programkijelző mutathat számot és grafikont egyaránt Többnyelvű programfunkció Akár 8/4 tengely vezérlése is lehetséges (szervo/lépés) Kompatibilis minden hegesztési eljárással (SZ, KZ, HZ) és csatlakoztatható az összes adagoló berendezés (adagoló, továbbító rámpa, Pickup station) A berendezés rögzíti a felhasználókat A ciklus-paraméter individuálisan állítható Az összes ki- és bemenet felügyelete Hiba esetén a tengelyek és a motor automatikus leállítása (csak szervo)
támogatja az összes hegesztési eljárást (SZ, KZ, HZ9) max. 3 berendezést vezérelhet méréserősítő kalibrálható Kompatibilis az MA-400S-el. Az MA-400S kiértékeli az eredményeket. mérési idő 3ms és 2000 ms között szabadon választható hegesztő berendezés automatikus kiválasztása
A P3-SELECT típusú elosztó segítségével először válik lehetővé 3db egymástól eltérő méretű hegesztőcsap befogadására alkalmas csaptartóval ellátott, és egymástól eltérő hegesztési paraméterekre beállított hegesztőcsap csatlakoztatása ugyanarra az áramforrásra csúcsgyújtásos vagy rövidciklusú ívhúzásos csaphegesztési eljáráshoz. Ezzel az egyaránt praktikus és gazdaságos megoldással úgy végezhetőek el egymástól eltérő hegesztési munkálatok, hogy nincsen szükség hosszadalmas és költséges átszerelési munkálatokra más méretű hegesztőcsap használatakor. A kiváló minőségű illesztések folyamatos és garantált létrehozása mellett a berendezés így teszi gazdaságossá a munkafolyamatot.