Döntős kitüntetés: A középvállalkozói szféra nagydíja 2007

A „Német középvállalkozói szféra 100 legjobbja” termékdíj elnyerése után, 2007 szeptember 13.-án a würzburgi kongresszusi központban egy ünnepélyes rendezvény közepette cégünk elnyerte a „A középvállalkozói szféra nagydíja – döntős” kitüntetést.

A zsűri, mely a városok és közösségek, a Kereskedelmi és Iparkamara valamint más neves intézmények képviselőiből állt, körülbelül 3,5 millió német vállalkozásból választott ki 3011 vállalatot és javasolt a „A középvállalkozói szféra nagydíja” kitüntetésre. Ezek közül 357 volt bajor vállalat, közülük is 7 került a döntősök közé. Különösen büszkék vagyunk, hogy a 7 döntős közé kerültünk. Ez a vezető németországi elismerés cégünk egészét tüntette ki.

Az Oskar-Patzelt alapítvány által adományozott díj kiválasztási kritériumai a következőek:

 

  • a vállalat fejlődése összességében
  • munkahelyek és szakmai képzőhelyek megőrzése és újak létrehozása
  • modernizálás és innováció
  • tevékenység régió szinten
  • szerviz és a vásárlókkal való törődés, marketing


A díj elnyerése, mely alapvetően a munkatársaink motiváltságának és cégünk iránti elkötelezettségének köszönhető, a szakmai kompetenciánk egy újabb elismerése, amely egyben világosan mutatja piaci vezető pozíciónkat és világszínvonalú versenyképességünket.

Ez az elismerés, egy megmérettetés a legjobbakkal, cégünk vezérelvének „egy kicsivel közelebb a vevőhöz” újabb elismerése. Az elismerés számunkra új lendületet ad, hogy kiegyensúlyozott vállalati döntésekkel optimalizálhassuk folyamatainkat és továbbra is biztosíthassuk vevőink elégedettségét.