Bajorországi Díj 2013 az IHM-en

Bajorországi Díj 2013-at nyertünk az IHM Münchenen a multifunkcionális, PS-2KS típusú csaphegesztő pisztollyal.

Sajtótájékoztató, 2013.03.10, vasárnap

 

Az új, multifunkciós SOYER csaphegesztő pisztoly nyerte a 2013-as Bajorországi Díjat

 

Az idei, Müncheni Nemzetközi Kézműves Kiállításon a Heinz Soyer Bolzenschweißtechnik GmbH nyerte el az áhított Bajorországi Díjat az új, multifunkciós PS-2KS típusú csaphegesztő pisztollyal.
A csaphegesztő pisztoly szerkezetén található, új, kapcsoló rendszerrel pillanatok alatt átállítható a pisztoly hézag vagy kontakt hegesztésre. A kapcsoló rendszer ideálissá teszi a hegesztőpisztolyt különböző hegesztési munkálatok elvégzéséhez problémás felületeken, vastag és vékony munkadarabokon acélból, rozsdamentes acélból, rézből és alumíniumból egyaránt.
Az üzletvezető Id. Heinz Soyer szerint a cég egyik legfontosabb célja, hogy a „SOYER termék felhasználhatóságát maximalizálja”. Ez magyarázza, hogy a termék használói számára egyaránt kínál gazdaságossági és praktikai előnyöket, hiszen az eddigi két hegesztőpisztoly helyett ezután elég egy pisztolyt használni a hegesztési munkák elvégzéséhez.

 

A wörthsee-i családi vállalkozás számára 1988 óta ez a negyedik alkalom, hogy kiváló kézműves termékeivel elhódítja a Bajorországi Díjat.