Kitűntetést nyert BMK-12i típusú inverterünk és PH-9 SRM12 típusú csaphegesztő pisztolyunk

Az Euroblech 2016 véget ért, ez úton szeretnénk megköszönni, hogy felkeresett bennünket a kiállításon.

A kiállítás csúcspontja az „illesztés techinika” kategóriában szerzett „Euroblech 2016 Díj” volt számunkra. A kitűntetést BMK-12i típusú inverterünk és a PH-9 SRM12 típusú csaphegesztő pisztolyunk nyerték el.
Szeretnénk megünnepelni ezt a nagy sikert, ezért rendeléseire 2016 november 31.-éig 10%-os kedvezményt kínálunk minden csaphegesztő berendezésre.
 

/upload/files/237/bmk-12i-11930.jpgA több rugalmasság és mobilitás kifizetődik a csaphegesztésben

 

A Hannoverben tartott, Euroblech 2016 szakkiállításon a SOYER cég, az illesztés technika specialistájaként jelent meg. Idén egy miniatűr, kézitáska méretű berendezéssel mutatta meg a túldimenzionált hegesztőcsapok illesztésének lehetőségét, amellyel az „illesztés technika” kategóriában elnyerte az „Euroblech 2016 Innovációs Díjat“.

 

A „BMK-12i PH-9 SRM12-vel” elnevezésű pisztolyos csaphegesztő inverterrel nyerte el a cég a díjat. Ezzel a rendszerrel acélból és rozsdamentes acélból készült M16 méretű HZ-1 csapok illesztése lehetséges vékony felületekre, mindez kerámiagyűrű használata nélkül. Az illesztések minősége első osztályú, létrehozásuk közben nem keletkezik szikra és ömleny. A munkadarab utólagos megmunkálása ezért szinte egyáltalán nem szükséges.

 

A PH-9 SRM12 típusú csaphegesztő pisztolyon található új típusú védőgáz harangnak köszönhetően a gázhasználat a korábbi mennyiség 90%-ával csökkent. Egy 2 literes, mini gázpalackkal több mint 10.000 (HZ1-8mm) hegesztés létrehozása lehetséges, ezzel a régi típusú, nehéz gázpalack végérvényesen a múlté. Mivel a BMK-12i típusú hegesztő invertert méretében és súlyában is (7,8 kg) minimumra csökkentettük, és az egész rendszer, az innovatív megoldásoknak köszönhetően, drasztikusan kevesebb energia igénylettel bír, a mobilitásnak és a flexibilitásnak, valamint az alkalmazási területeknek szinte már semmi sem szab határt.

 

A termék a DE202016100923 szabadalmi számra van bejelentve.