Projekt bemutató

Bemutatkozik a Soyer Magyarország Kft. nyertes projektje - Korszerű telephely létrehozása a Soyer Magyarország Kft. részére Székesfehérváron az Alba Ipari ZónábanA Soyer Magyarország Kft. 2011-ben pályázatot nyújtott be „Korszerű telephely létrehozása a Soyer Magyarország Kft. részére Székesfehérváron az Alba Ipari Zónában” címmel, melyet siker koronázott. A projekt keretében elnyert európai uniós támogatás 58.838.793 Ft, mely a teljes projektköltség (117.677.586 Ft) 50%-a. Azonosító szám: KDOP-1.1.1/C-11-2011-0047

A fejlesztés keretében a Soyer Magyarország számára új telephely kerül kialakításra, amely a vállalkozás tevékenységeihez, így a szolgáltatások nyújtásához, oktatáshoz és a hegesztési munkákhoz szükséges helyet fogja biztosítani. Az Alba Ipari Zónában létrehozandó új telephely jelentősége abban rejlik, hogy a jelenleginél több helyen, magasabb színvonalú környezetben és az ökohatékonysági szempontoknak megfelelőbb körülmények között szolgálja a vállalkozás működését és fejlődését.

 

A fejlesztés két fő pillérét az új telephely kialakítása, valamint az eszközbeszerzés képezik. Az építési beruházás révén létrejött új, korszerű és a XXI. századi elvárásoknak maximálisan megfelelő épület hasznos alapterülete 447 m2 lesz, ahol az alacsony működési költségeket a beépítésre kerülő geotermikus hőszivattyúk és a napelemes rendszer fogják biztosítani.
A projekt másik részeként beszerzésre kerül egy Soyer CNC hegesztő munkaállomás, amely az országban egyedülállóan elsőként teszi lehetővé, hogy a Soyer Magyarország a DIN EN ISO 9000 szabványnak megfelelően dokumentált minőségi hegesztést biztosítson az ügyfelek számára.
 
 
A projekt megvalósítás tervezett ideje: 2012. június 1 – 2012. december 31.