Új csúcsgyújtásos csaphegesztő pisztoly

Csúcsgyújtásos csaphegesztő pisztoly, villámgyors átállítási lehetőséggel.

Egy rendszer az összes csaphegesztési munkához.

 

Az új, PS-2KS típusú csaphegesztő pisztoly az első termékünk, amely a hézag és a kontakt hegesztéshez szükséges elemeket, egy különösen tetszetős és ergonómikusan kialakított szerkezeti felépítésben, egyaránt magába foglalja. Mindkét rendszer legjobb tulajdonságait ültettük át intelligens és felhasználó barát módon ebbe a csaphegesztő pisztolyba. A szabadalmi hivatalhoz benyújtott, új, SOYER-kapcsolórendszer (dokumentum szám: 10 2013 201 463.5) segítségével bármikor, egy szempillantás alatt átállíthatja a hegesztőpisztolyt hézag vagy kontakt hegesztéshez.

 

Az átkapcsolásnak köszönhetően a PS-2KS típusú csaphegesztő pisztoly a legeltérőbb hegesztési munkákhoz alkalmas. Mindegy, hogy problémás felületeken vagy vékony munkadarabon szeretne dolgozni. Mindegy, hogy acél, rozsdamentes acél, rész vagy alumínium felületen szeretne hegeszteni. Az új, PS-2KS típusú csaphegesztő pisztolyt valóban bármilyen hegesztési munkához használhatja.

 

A multifunkcionális, PS-2KS típusú csaphegesztő pisztolyt M3 – M12 méretezésű, illetve 2 – 10 mm átmérőjű menetes csapok és szögek hegesztéséhez használhatja. Ez az új fejlesztés egy szenzációs, praktikus és gazdaságos előnyhöz juttatja Önt, mivel az eddigi 2 pisztolyos eljárás helyett most egy pisztollyal végezheti el hegesztési munkáit, mely pisztoly alig drágább, mint az eddigi típusokból egy darab.

 

Alkalmas az összes hegesztési munkálathoz

 

Letöltés: PS-2KS.pdf