Ünnepélyes keretek között adták át a Soyer Magyarország Kft. új telephelyét az Alba Ipari Parkban – csaphegesztés technológia

2013. január 24. - Csütörtökön délelőtt ünnepélyes keretek között adták át a Soyer Magyarország Kft új telephelyét Székesfehérvárin az Alba Ipari Zónában. A cég csaphegesztő berendezések forgalmazásával foglalkozott ezidáig, azonban mostantól csaphegesztés gyártással is foglalkoznak az új csarnokukban, melyet az Új Széchenyi Terv társfinanszírozásával tudtak felépíteni.

120-millios-fejlesztes.mp4

A cég most új telephelyük megépítését követően, nemcsak kereskedelemmel, gyártással is tud majd foglalkozni a jövőben. Az új gyártócsarnok átadásán a nemzeti színű szalagot Heinz Soyer a csaphegesztő berendezések gyártójának tulajdonos ügyvezetője, Székely Zoltán a Soyer Magyarország Kft. tulajdonos ügyvezetője, Molnár Tamás a KDRFÜ igazgatója és Horváth Miklós Csaba önkormányzati képviselő vágta át.

 

/upload/files/237/foto1-11922.jpg 

 

Székely Zoltán, a Soyer Magyarország Kft. tulajdonos ügyvezetője elmondta, hogy korábban - 2004 óta - a Seregélyesi úton béreltek egy 130 négyzetméteres helységet, ahol a Soyer csaphegesztő berendezésekkel kereskedtek és látták el a német Heinz Soyer GmbH vezérképviseletét. A korábbi bérlemény már szűkösnek bizonyult és nem szerettek volna más albérletbe költözni. Jelenleg négyen dolgoznak a cégnél és három további munkatársat vesznek fel a napokban, azonban szeretnék, ha még ebben az esztendőben 2-3 további munkavállalót tudnának foglalkoztatni. A hegesztéstechnikai cég mintegy 59 millió forintot nyert az Új Széchenyi-terv telephely-fejlesztési pályázatán. A beruházás 50 százalékos támogatási aránnyal valósult meg, teljes költsége 118 millió forint volt.

 

/upload/files/237/foto2-11921.jpg 

 

A Soyer Magyarország olyan nagy multinacionális cégeknek beszállítója, mint az Audi, a Magyar Suzuki, de acélszerkezet gyártók és belsőépítészek is használják a cég csaphegesztés technológiáját.

 

A cég új telephelyének átadásán ott volt Horváth Miklós Csaba Székesfehérvár képviseltében, Molnár Tamás, a KDRFÜ ügyvezető igazgatója és Ifj. Heinz Soyer , a Heinz Soyer GmbH tulajdonos ügyvezetője.

 

Forrás: szekesfehervar.hu

 

Sajtóközlemények megtekintése >>