Csaphegesztő pisztoly PS-2KS

Csaphegesztő pisztolyok

Csaphegesztő pisztoly PS-2KS Csaphegesztő pisztoly PS-2KS Csaphegesztő pisztoly PS-2KS

Egy rendszer az összes csaphegesztési munkához. Az új, PS-2KS típusú csaphegesztő pisztoly az első termékünk, amely a hézag és a kontakt hegesztéshez szükséges elemeket, egy különösen tetszetős és ergonomikusan kialakított szerkezeti felépítésben, egyaránt magába foglalja. Mindkét rendszer legjobb tulajdonságait ültettük át intelligens és felhasználó barát módon ebbe a csaphegesztő pisztolyba. A szabadalmi hivatalhoz benyújtott, új, SOYER-kapcsolórendszer (dokumentum szám: 10 2013 201 463.5) segítségével bármikor, egy szempillantás alatt átállíthatja a hegesztőpisztolyt hézag vagy kontakt hegesztéshez.

Az átkapcsolásnak köszönhetően a PS-2KS típusú csaphegesztő pisztoly a legeltérőbb hegesztési munkákhoz alkalmas. Mindegy, hogy problémás felületeken vagy vékony munkadarabon szeretne dolgozni. Mindegy, hogy acél, rozsdamentes acél, réz vagy alumínium felületen szeretne hegeszteni. Az új, PS-2KS típusú csaphegesztő pisztolyt valóban bármilyen hegesztési munkához használhatja.


A multifunkcionális, PS-2KS típusú csaphegesztő pisztolyt M3 – M12 méretezésű, illetve 2 – 10 mm átmérőjű menetes csapok és tüskék hegesztéséhez használhatja. Ez az új fejlesztés egy szenzációs, praktikus és gazdaságos előnyhöz juttatja Önt, mivel az eddigi 2 pisztolyos eljárás helyett most egy pisztollyal végezheti el hegesztési munkáit, mely pisztoly alig drágább, mint az eddigi típusokból egy darab.


Alkalmas az összes hegesztési munkálathoz.

 

Technikai adatok

Hegesztési tartomány M3-M12, illetve Ø 2-10mm és 6-35mm hosszúságú csapok és szögek
Alapanyag Acél, rozsdamentes acél, réz, alumínium
Hegesztő és vezérlő kábel 3 m, rugalmas kábel
Teljes hosszúság 255 mm
Teljes magasság a markolat felett 138 mm
Teljes szélesség 45 mm
Súly 0,9 kg kábel nélkül

 

Letöltések

PS-2KS.pdf

Az árak megtekintéséhez regisztráció szükséges!

Tisztelt Ügyfeleink!

Bizonytalan és kiszámíthatatlan alapanyag ár változások miatt, kérje aktuális árajánlatunkat az elérhetőségeink valamelyikén.

Megértésüket köszönjük!


Ez a termék a webshopban nem vásárolható meg, kérjen ajánlatot az alábbi elérhetőségeken:

Email cím: info@soyer.hu Telefon: +36 70 941 1173