Csúcsgyújtásos csaphegesztés

 

 

A csúcsgyújtásos csaphegesztést vékony lemezmunkákhoz (LV:0,5-3mm) ajánljuk, ahol fontos, hogy a hegesztés esztétikus és erős legyen. A csaphegesztő gép a hegesztőáramot nagy teljesítményű kondenzátorokban tárolja, amelyet egy fázisről, 230 V-ről tölt fel. A csúcsgyújtásos csaphegesztéssel rögzített hegesztőcsapok csupán 0,1-0,2 mm beolvadási mélységgel, teljes keresztmetszetben kerülnek felhegesztésre, így még a legvékonyabb hegesztőfelületek hátoldalán sem keletkezik égési nyom vagy eldeformálódás még akkor sem, ha a hátoldal műanyaggal van bevonva, fóliázott, vagy galvanikusan felületkezelt.

<< 1 2 3 >>
BMS-8NV csaphegesztő berendezés

A SOYER gyártmányú, BMS-8NV típusú csaphegesztő-berendezés olyan minőségi és teljesítmény mutatókkal bír, amelyek korábban kivitelezhetetlenek voltak. A kompakt és könnyű építési konstrukciónak köszönhetően probléma mentesen hegeszthetőek a hegesztőcsapok M10 méretig. Ez egy csúcsminségű, mikroprocesszorok által vezérelt termék, amely a könnyű kezelésnek és a maximális biztonságnak köszönhetően a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. A BMS-8NV típusú csaphegesztő berendezés különösen kedvező ár/teljesítmény aránnyal bír.

BMS-9 csaphegesztő berendezés

Az új termék, a BMS-9, újra forradalmasítani fogja a csaphegesztési technológiát. Most először válik lehetővé, hogy a kezelő az összes fontos üzemállapotot egy pillantásra felismerje a pisztolyon lévő LED segítségével, amely egy közlekedési lámpa színeiben játszik. Ez nagymértékben megkönnyíti a kezelő munkáját, és kiemelkedő mértékben javítja a hegesztések minőségét.

Acél, rezezett 4.8 hegesztőcsap

A hegesztőcsapok manuálisan és automatikusan is adagolhatóak.
Minimális rendelési mennyiség: 500 db / gyárilag lezárt csomag

Rozsdamentes acél, A2-50 hegesztőcsap

A hegesztőcsapok manuálisan és automatikusan is adagolhatóak.

Minimális rendelési mennyiség: 500 db / gyárilag lezárt csomag

EN AW AlMg3

A hegesztőcsapok manuálisan és automatikusan is adagolhatóak.

Minimális rendelési mennyiség: 500 db / gyárilag lezárt csomag

BMS-9 ACCU csaphegesztő berendezés

Az új BMS-9 ACCU típusú csaphegesztő berendezés kivételesen alacsony, 7 kg-os súlyának köszönhetően ideális választás az olyan munkák elvégzéséhez, amelyekhez egy mobilis berendezésre van szükség, és nincs a közelben elérhető hálózati áramforrás. A kompakt felépítésű gépház, és a könnyen cserélhető akkumulátor biztosítják a mobilitást és a flexibilitást M3-M8 méretű csapok hegesztéséhez.

BMS-10N csaphegesztő berendezés

Az új, SOYER BMS-10N típusú csaphegesztő berendezés bármilyen helyen alkalmazható. A berendezés használható csaphegesztő pisztollyal, csaphegesztő fejjel és asztali hegesztő állvánnyal egyaránt, automata vagy félautomata hegesztőcsap adagolás lehetséges.

BMS-10NV csaphegesztő berendezés

Az új, SOYER BMS-10NV típusú csaphegesztő berendezés mobilis és bárhol felállítható. Kiválóan kombinálható hegesztő pisztolyokkal, hegesztőfejekkel, asztali hegesztő állványokkal, automata vagy félautomata adagoló-berendezésekkel.

BMS-10P csaphegesztő berendezés

A BMS-10P típusú csaphegesztő berendezés integrált csúcsgyújtásos csaphegesztés minőség ellenőrző elemekkel rendelkezik, növeli a produktivitást és az illesztések minőségét, amely nagyon gazdaságos. A berendezés megfelel a DIN EN ISO 9000 szabványnak.

<< 1 2 3 >>